over mij

Mijn naam is Odielle Leijten geboren te Utrecht in 1993.
Ik ben opgegroeid in Dongen en momenteel woonachtig te Breda.

Als klein meisje was ik al zeer gevoelig voor de wereld om mij heen. Als een spons zoog ik alles om mij heen op en ging hier in de nacht over piekeren. Net na mijn 8e verjaardag ben ik geopereerd. Helaas was de operatie niet zonder complicaties. Het heeft veel indruk op mij gemaakt wat er allemaal in het ziekenhuis was gebeurd. Mijn moeder vond het een goed idee dat ik naar de ‘toverschool’ ging.
Dit was ook kinderen coachen op een speelse en creatieve manier. Het heeft mij toen veel gebracht en goed gedaan.

Na een opleiding in de zorg en ook in de zorg gewerkt te hebben besloot ik wat anders te gaan doen.
Het contact met kinderen verliep altijd al natuurlijk en spontaan, daardoor heb ik toen besloten om de opleiding pedagogisch medewerkster kinderopvang te gaan doen. Met veel liefde en passie voor het vak heb ik deze opleiding afgerond.

De opleiding pedagogisch medewerkster jeugdzorg sprak mij heel erg aan, omdat kinderen in deze tijd (te) snel een stempel krijgen, wat naar mijn mening niet nodig is.

Al enige tijd werk ik met veel plezier in een prachtig kinderdagverblijf in Breda. Het begon vorig jaar toch weer te kriebelen om een opleiding te volgen. De opleiding kindercoach kwam op mijn pad en ik wist meteen dat dit het was, omdat ik in het verleden ook zoveel baat bij mijn coaching heb gehad.

Ik ben nooit uitgeleerd, dus ben benieuwd wat voor mooie opleidingen
en cursussen nog op mijn pad gaan komen.

Na mijn mooie ervaringen wilde ik graag mijn eigen praktijk gaan opzetten. Ik kreeg een unieke kans om in de oude koepel (gevangenis) van Breda te gaan starten.

Coaching by Odielle is een praktijk waar oprecht naar je geluisterd gaat worden, je kunt zijn wie je wilt zijn, je kunt er je hart volgen en het is vooral een plek waar jij je veilig kunt voelen.